korisnička zona

korisničko ime

lozinka

Prijava

Registracija

vremenska prognoza

Cijenjeni posjetitelji,
zadovoljstvo nam je predstaviti naše web-stranice na kojem ćemo se baviti zabavnom elektronikom, odnosno audio, video i foto tematikom.
Razvoj zabavne elektronike u zadnje vrijeme sve je brži, a njena dostupnost širokom krugu potrošača sve veća. No, ujedno su i mogućnosti proizvoda sve veće što povlači za sobom sve kompliciraniju uporabu uz sve deblja uputstva o korištenju, a to na kraju često rezultira činjenicom da korisnici koriste samo dio mogućnosti svojih uređaja.
Proizvođači zabavne elektronike u svojim reklamnim kampanjama nemilosrdno bombardiraju korisnike velikom količinom (često nebitnih) tehničkih podataka, pa se korisnici u nemogućnosti dobivanja savjeta često odlučuju na kupnju na osnovu podataka kojih ni sami ne razumiju.

Traženje odgovora i savjeta često se svodi na pregled internetskih portala koji obrađuju širok krug tema, od vremenske prognoze do dnevne politike, no činjenica je da na internetu nema puno mjesta na kojima se mogu pronaći stvarno korisne informacije vezane uz zabavnu elektroniku a da nisu puke komercijalne naravi ili forumi.

Naše web stranice nisu čisto komercijalne naravi, već su zamišljene kao mjesto na kojem ćemo prosječnom korisniku zabavne elektronike moći pomoći savjetima, testovima, te vlastitim iskustvima pri kupnji nove, te korištenju postojeće opreme.
Cilj nam je na jednom mjestu ponuditi što veći broj korisnih informacija koje će Vam biti od stvarne pomoći, te Vam stojimo na raspolaganju da nas slobodno kontaktirate ukoliko niste našli odgovore na pitanja koja Vas zanimaju.

Pored svega navedenog nudimo Vam mogućnost digitalizacije analognih audio, video i foto zapisa - a to je jedino jamstvo da ćete svoje stare zapise osigurati od daljnjeg propadanja, te uživati u njima kao da su jučer snimljeni.

Nadamo se da će naše web stranice postati ishodište u traženju odgovora na sva Vaša buduća pitanja ili nedoumice oko zabavne elektronike.

Novosti

RTL 2 i DOMA TV (Video i TV)

Od danas, 03.01.2011. sadržaj novih programa koji se emitiraju na multiplex B (RTL 2 i Doma TV) možete pogledati i pretražiti i na našim web stranicama.

datum objave: 03.01.2011.

DRM (Video i TV)


DRM - Digital Radio Mondiale je novi, digitalni standard za primjenu u difuziji radijskih programa koji...
komentar

Gašenje analognih TV odašiljača u regiji D7 (Video i TV)


Gledatelji u digitalnoj regiji D7 (Zadarska, Šibensko-kninska i dio Ličko-senjske županije)...
komentar

MUX B: Novi raspored kanala (Video i TV)


Od subote, 6. ožujka na snazi je novi raspored programa unutar multiplex-a B (MUX B) na nacionalnoj...
komentar

ARHIVA

Video i TV

tv program

Prikaz TV programa nije moguć bez uključene podrške za Javascript